Pancomp Danmark flytter sammen med ABENA A/S

Efter 10 gode og glade år i Bella Centeret flytter Pancomp Danmark til nyt domicil Ole Lippmanns Vej 1, 2630 Tåstrup den 22.oktober 2018. Idet vi har valgt at sige ja tak til ABENA A/S, der tilbød os rigtige flotte kontorlokaler og mulighed for at benytte deres demofaciliterer, så vi kan præsentere Pancomp’s løsninger i perfekte demomiljøer tilegnet rengørings- og sikkerhedsbranchen, kommuner, tandlægeklinikker osv.

Selvom vi flytter sammen og drager fordel af den synergieffekt det får, er det to selvstændige og uafhængige virksomheder.

Den 30. og 31. oktober 2018 afholder vi sammen med ABENA A/S og andre af deres samarbejdspartnere inspirationsdage på Ole Lippmanns Vej 1, Taastrup. Pancomp vil fra eget Stand område vise vores kunder, fremtidige kunder og forretningsforbindelser vores nye domicil og de sidste landvindinger i Pancomp’s løsninger, herunder løfte sløret lidt for de effektive og automatiske Navision integrationer vi lancerer indenfor nærmeste fremtid i form af kundeinstallationer.