Combi Clean Pancomp

Professionel virksomhed med 3 Gazeller

Combi Clean blev grundlagt i 1996 med fokus på kvalitet og miljørigtig rengøring. Siden den spæde start er Combi Clean nu en større rengøringsvirksomhed med en bred vifte af services og med kunder både indenfor den offentlige og private sektor.

For at sikre optimal arbejdsproces, anvender Combi Clean rengøringssystemet Pancomp til tidsregistrering og dokumentation af de udførte opgaver.

Pancomp er et komplet system til planlægning og gennemførelse af den daglige drift, og er med til at sikre at den leverede service er som aftalt med kunden.

Klik på billedet for yderligere information.

Friis Rengøring

Friis Rengøring & Vinduespolering ApS - Facility Management

Med 30 år i branchen er Friis Rengøring & Vinduespolering en veletableret servicevirksomhed, der udfører 30.000 opgaver årligt. Både faste og løbende opgaver håndteres af Pancomp.

Friis løser en bred vifte af opgaver: Rengøring, vinduespolering, ejendomsdrift, arealpleje, flyttelejligheder, snerydning. Både private og erhverv samt sportsstadium.

Compass Group - Ren musik

Compass Group - en global koncern med selskaber i 40 lande - er en førende virksomhed indenfor Facility Management, catering og rengøring. Løsningerne er skræddersyet for at imødekomme kundernes behov og krav. 

Pancomp anvendes i forbindelse med rengøring i Musikhuset Aarhus. En inspirerende arbejdsplads, hvor medarbejderne yder en stor indsats for at huset altid fremstår i den pæneste stand.

Tidsregistrering og dokumenteret tilstedeværelse skal ikke være en belastning for servicemedarbejderne. Pancomp er derfor sat op som den enklest mulige løsning, hvor ind- og udtjek foregår med Pancoms komme-gå terminal.

For rengøringslederen er det vigtigt at kunne dokumentere indsats og udførelse af opgaverne.

Det er ikke Pancomp, der sørger for at Musikhuset fremstår rent og pænt. Men løsningen sikrer at alle involverede parter kan følge med i processen.

Frederiksberg Kommune - Rundering og kontrolopgaver

Frederiksberg Kommune anvender Pancomp som en integreret løsning til vagtrunderinger, sikkerhedskontrol og tilbagemeldinger af hændelser og observationer på Frederiksberg Rådhus.

Foruden vagtopgaver anvendes Pancomp også til kontrol af rengøringskvaliteten. Hvis et område ikke opfylder det aftalte kvalitetsniveau, kan vagten let give tilbagemelding til rengøringsenheden.

Der er stor fleksibilitet med hensyn til hvad, som skal rapporteres. Pancomps opbygning gør tilbagemelding enkel og struktureret med et minimum af skrivearbejde på mobilen.

Klik på billedet (som er taget af Frederiksberg Kommune) for yderligere information.

JB Sikring sikrer dokumentation af patruljevagt med Pancomp

JB Sikring anvender Pancomp løsningen med tilhørende App i forbindelse med patrujlevagt. 

Med løsningen dokumenteres tilstedeværelse på stederne, hvilket foregår på alle tider af døgnet. 

Polaroil - KNI Grønland Forsyningssikkerhed

Grønlands største forsyningsvirksomhed anveder Pancomp til at kontrollere tekniske installationer på  ca. 30 lokationer.

De daglig kontroller dokumenteres med Pancomp, og status for alle installationer følges i realtid.

Hvert eneste kontrolpunkt er tagget med en QR kode, der skannes med Pancomps specialudviklede håndterminal. Dette giver sikkerhed for at alle steder er kontrolleret.

Klik på billedet for yderligere information.

GSV - Tidsregistrering og dokumentation

GSV Solution tager ansvaret for at byggepladsen fungerer. Der sikres en stærk infrastruktur på pladsen, tydelige sikkerhedsprocedurer, løbende oprydning , bæredygtig affaldshåndtering og adgangskontrol til pladsen.

En central del i denne løsning er Pancomp, der anvendes til tidsregistrering på nogle af Danmarks største byggepladser.

Pancomp giver mulighed for en effektiv styring af alle de virksomheder, håndværkere og fagområder, der arbejder på pladserme. Installation og brug af løsningen er meget enkel. 

Dokumentation af tidsforbrug - og den detaljerede information om udførelse af opgaverne - letter de administrative opgaver efterfølgende.

Læs om Pancomp tdisregistrering.

 

Dansk Stillads Service

Dansk Stillads Service er en kundeorienteret servicevirksomhed i stilladsbranchen med vægt på ordentlighed og samarbejde.

Med fem afdelinger rådes over Danmarks største udlejningskapacitet indenfor stilladser, hejse og elevatorer samt totaloverdækninger.

Ca. 250 stilladsmontører disponerer over en større flåde af køretøjer og gaffeltrucks.

Pancomp anvendes på nogle af de største byggepladser til at registrere medarbejdernes arbejdstid og dokumentere tilstedeværelse.

Løsningen fra Pancomp er nem at implementere: En komme-gå terminal, der kun kræver en stikkontakt. Ved eventuelle strømsvigt, er der batteri til en uges drift. 

Pancomp er særdeles let at anvende, da der blot skal anvendes et personligt kort ved ind- og udtjek.

Læs mere her.

Oiltanking København A/S

Pancomp App og håndsæt anvendes til de mange kontroltjek og runderinger, der foretages på området.

Der er fuld dokumentation for at området er inspiceret som myndighederne foreskriver. Desuden kan afvigelser og observationer rapporteres med tilhørende kommentarer og billeddokumentation.

Klik på billede for mere info.

Nordværk I/S

Nordværk er en affaldsfællesskab mellem RenoNord og AVV med ambitioner for fremtidens affaldshåndtering og ressourceudnyttelse - til gavn for hele Nordjylland.

Pancomp anvendes til realtids dokumentation af udførte kontroller på en lang række tekniske installationer.