Grøn Pancomp?

 Ja, vi genbruger hardware, der renoveres i Pancomp Servicecenter. Efter opdateringer returneres enhederne til de europæiske Pancomp partnere.

Brug og smid væk - ikke med Pancomp. Vores genbrugsprogram er med til at skåne miljøet. 

Ligesom andre rengøirngssystemer til planlægning og drift, har brugerne adgang til Pancomp via internet og App på mobilen. Men Pancomp leverer desuden egne, dedikerede terminaler.

Pancomp udstyr

Pancomp har to terminaltyper til daglig registrering. De er meget enkle at anvende - udviklet til at dække behov for enkel og brugervenlig kvittering.

Håndsæt  

En enklel terminal til digital registrering. Det kan ikke blive mere brugervenligt, da der en knap til scanning af en RFID tag. Denne terminal anvendes til miljøkontroller, vagtrundering, hygiejnekontrol, sikkerhedskontrol, kvalitetskontrol osv. hvor der er krav om digital dokumentation af tilstdeværelse eller udført tjek.

Komme-gå terminal

 Vægsættet anvendes til registrering af arbejdstid. Pr. srbejdssted er komme-gå terminalen monteret og medarbejderne kvitterer for ind og ud med et RFID kort, der også kan bruges som ID kort. 

Løsningen anvendes på steder, hvor tidsforbruget skal dokumentareres, men uden brug af App eller kompliceret ind- og udstempling. Anvendes f.eks. på byggepladser til dokumentation af de forskellige håndværkeres tidsforbrug på projektet.

Forlænget levetid - godt for miljøet

En mobikltelefon har ikke ubegrænset levetid, og det samme gælder Pancomps terminaler.

Pancomp har derfor udviklet recycle programmet og renoverer enhederne, hvis der er behov for dette. Det kan være en defekt enhed, slidte batterier eller behov for opgraderinger. 

Kunderne har derfor altid enheder, som er opdateret og vedligeholdt, og giver sammen med Pancomp deres bidrag til at skåne miljøet.

Læs mere om løsningen.