Dokumentering af vagtrunderinger i realtid

Eftersom vagtbranchen er et konkurrenceudsat marked med stor fokus på effektivitet, logistik og kvalitet, vil der i stigende grad være behov for at anvende realtids it-baserede løsninger som dette vagtprogram, vi tilbyder.

Se videointroduktion
vagtfirma

Vores vagtturssystem sikrer dine kunders tilfredshed

Hvis du altså investerer i Pancomp dokumentationssystem, får du styrket din effektivitet, eventuelle logistiske udfordringer, kvaliteten, og øget rentabilitet og ikke mindst styrket dine samarbejdsrelationer med ansatte såvel som kunderne. Vores løsning udvikles kontinuerligt, er logisk opbygget og ikke mindst let at betjene. Det er det perfekte værktøj til vagtbranchen til at dokumentere vagtrunderinger og til medarbejderes tidsregistrering.

bestil dit møde!

Vagtturssystemet giver dig:

  • Påmindelser Vagtturssystemet til vagtbranchen giver dig sikkerhed for, at aftalte opgaver eller runderinger ikke glemmes eller overses, idet påmindelser om opgaver eller besked om ekstra opgaver, automatisk sendes til vagten, når han ankommer til det faktuelle sted, eller lige før ankomsten til stedet.

  • Automatisk distribution af rapporter Rapporter kan automatisk sendes som e-mail til relevante personer, og dette kan ske straks efter, at runderingen er gennemført af vagten. Dermed spares tid og unødigt forbrug af ressourcer i forbindelse med håndtering af traditionelle papirrapporter, telefonopkald eller selvrapporteringer på kontoret.

  • Billeddokumentation Et billede siger mere en tusinde ord - det er muligt at tage et foto af hændelser, skrive egne bemærkninger til dem eller vælge fra et kartotek af standardtekster, som du selv bestemmer indholdet på̊. Billeder og tekst gemmes automatisk i runderingsrapporten. Informationerne sendes automatisk som mail eller SMS.

  • Datahistorik Alle data fra dine kunder og vagtrapporter, gemmes i sikrede servere i minimum 5 år, og de kan nemt findes frem. De optager ikke nogen fysisk stor arkivplads, fordi alle rapporter ligger på serveren.

  • GPS koordinater Med brug af vores app til vagtrunderinger, fremgår GPS positionerne, og de kan tillige vise tilstedeværelsen på et kort. Funktionen anvendes optimalt som en del af dokumentationspakken for runderingsudførelsen.

  • Kommunikationssystem mellem ledere og medarbejdere: Områdetegninger, instruktioner og/ eller videoer er let tilgængelige i app løsningen. Løsningen fungerer både on og off line.

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Vi tager udgangspunkt i din virksomheds værdier og sikrer opfølgning herpå